Produkter for deig platemaskin (5)

Kombinert deigblander og rulle "multifunksjonell": - Friske pastaruller

Kombinert deigblander og rulle "multifunksjonell": - Friske pastaruller

Helt laget av rustfritt stål. Denne maskinen er designet for produksjon av pasta fra råvarer som hvetemel, både hardt og mykt, med tilsetning av vann og/eller egg, samt spinat for grønn pasta eller tomatpuré for rød pasta. Den kan i utgangspunktet elte deig (kapasitet på 4 kg mel) samt kjevle ut pastaplater med en bredde på 170 mm (justerbar tykkelse). Maskinen er i samsvar med gjeldende "CE"-standarder for sikkerhet og hygiene. Noen praktiske tips: * Forberedelse av butterdeig til ravioli: 70% type 00 mel, 30% semulegryn, 5 egg per kg + vann, elte i omtrent 10 minutter, deigen bør ha en fuktighetsprosent mellom egg og vann på omtrent 32%. * Forberedelse av deig til tagliatelle: 50% type 00 mel, 50% semulegryn, 7/10 egg per kg eller 100% semulegryn. Referanse: LP17M-230/1 Merke: Diamant Europe Netto vekt (Kg): 62 Dimensjoner i MM (LxPxH): 400x520xh630 Volum (M³): 0,28 Effekt (kW): 0,9 Strømforsyning (Volts): 230/1N 50Hz HP: 1.2
maskiner - topsealmaskiner - REETRAY 25 VGM semi-automatisk brettforsegler

maskiner - topsealmaskiner - REETRAY 25 VGM semi-automatisk brettforsegler

Denne (mobile) tray-sealeren pakker inn produkter enten under vakuum eller gass. Maskinen er utstyrt med et vakuummeter, et automatisk folie-rullesystem og en innebygd vakuumpumpe. Parametrene kan stilles inn med høy presisjon. Byttet av format tar bare noen få minutter. Maskinen kan også leies eller leases. Sveisebevegelsen skjer pneumatiske. • Maksimal størrelse på emballasjen: 430 x 305 x 100 mm • Hastighet: 3 - 6 sykluser / minutt • Antall pakker per syklus: 1 - 6 Alternativer: - MAP gassanalysator - Hevet maskin for forsegling av bøtter opp til høyde 270 mm - Skin-pakking - Bordmodell - Behandling av trykt folie Denne maskinen er ideell for bruk i en slakterbutikk eller en produksjonsmiljø. Bruksområder: Ferskt kjøtt, kjøttprodukter, fisk og fiskeprodukter, grønnsaker, pasta, ferdigretter, fruktsalat, tørket frukt, delikatesse-salat, suppe, sauser, kroketter, ...
sjokolade maskin - tempereringsmaskin, hellingsmaskin, beløpingsmaskin, kjøletunnel, tilpassede løsninger

sjokolade maskin - tempereringsmaskin, hellingsmaskin, beløpingsmaskin, kjøletunnel, tilpassede løsninger

Maskinene fra Mol d’Art kjennetegnes hver for seg av et gjennomtenkt design, bruk av de beste materialene og en perfekt finish. Hver maskin gjennomgår en omfattende kvalitetskontroll før den forlater fabrikken. I tillegg gir Mol d’Art 3 års garanti på hver maskin i sortimentet! Hver maskin kan tilpasses behovene til din bedrift. Mol d’Art sørger for en sømløs integrasjon av hver maskin i den eksisterende arbeidsflyten. I tillegg tilbyr vi spesifikke løsninger for hvert problem innen smelting, temperering, kjøling eller oppvarming.
MEKANISK DEIGBLANDER (PM120), afi - Pizzablandere

MEKANISK DEIGBLANDER (PM120), afi - Pizzablandere

2 hastigheter Digital programmerbar timer (maks 30 min) Røreverktøyet er støpt i ett stykke Mikseren kan ferdigstille en deig på 15 minutter Spesielt designet for profesjonell deigkvalitet Ideell for bakeri, pizzeria og matfabrikk Drift med belter Tre-fase 400 V Maks. mel (kg): 75 Referanse: PM120 Merke: Afi Collin-Lucy Nettovekt (kg): 670 Dimensjoner i MM (LxBxH): 1240 x 780 x 1500 Effekt (kW): 3,7/7,5 Innvendig volum: 120
Automatisk Pastamaskin 15/18 KG/H - Pizza Varmeplater

Automatisk Pastamaskin 15/18 KG/H - Pizza Varmeplater

Helt laget av rustfritt stål. Som standard tillater den elting av deigen (kapasitet på beholder: 3 kg mel), samt automatisk produksjon av "durum" pasta (produksjon 8/10 kg/t). Kniv for automatisk kutting av korte eller lange pastaer. Standard hastighetsregulator. Leveres med 4 former: - nr. 7 (1,5 mm) for tagliolini, - nr. 28 (6 mm) for tagliatelle, - nr. 89 (10 mm) for makaroni, - spoglia 2x85 mm pastaplater. Maskinen er i samsvar med gjeldende "CE" standarder for sikkerhet og hygiene. Nedre vifte for rask tørking av pasta ved utløp. Denne maskinen er designet for produksjon av pasta fra råvarer som durum- eller hvetemel med tilsetning av vann og/eller egg, eller til og med spinat for grønn pasta eller tomatpuré for rød pasta. Noen praktiske tips: * forberedelse av butterdeig til ravioli: 70% mel type 00, Referanse:MPS18/1-230/1 Merke:Diamond Europe Dimensjoner i MM (LxBxH):400 x 580 x 1120 Volum (M³):0.55 Effekt (kW):1.2 HK:1 Spenning:230/1N 50HZ Bruttovekt (kg):95